Terug naar het overzicht

Texel stroopt de mouwen op tegen corona!

Zes bekende Texelaars stropen hun mouwen op tegen corona. Zij hebben zich laten vaccineren en roepen hun eilandgenoten op ook te kiezen voor een vaccinatie tegen het coronavirus. De zes werken mee aan de campagne van de gemeente die de komende tijd op Texel wordt verspreid via abri’s en social media. Met de campagne wil de gemeente Texel inwoners bewust maken van het belang van vaccineren tegen corona. Gina De Groot – van Beek: “Ik werk in de horeca, ik wil graag aan de slag! Vaccineren is de manier is om weer terug te keren naar het normale leven. Daarom ben ik graag bereid mee te doen.”

Corrie Setz (rector-bestuurder OSG De Hogeberg), burgemeester Michiel Uitdehaag, Gina De Groot-van Beek (Proeflokaal Onder de Pomp), Heino Huizing (Café De Slock), Job Schepers (hoofdredacteur van de Texelse Courant) en Peter van Sikkeleras (eigenaar Peter Jouw Kapper uit De Koog) werken mee aan de campagne. U komt ze de komende tijd tegen, zowel verspreid over het eiland als digitaal. Burgemeester Uitdehaag: “Ik ben heel blij dat deze inwoners meedoen aan de campagne en hoop dat een groot aantal Texelaars hun advies opvolgt. Want hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe eerder we onze vrijheid weer terug hebben!”

Stroop uw mouw op!

Vaccineren is de belangrijkste stap om uzelf en de mensen om u heen te beschermen tegen het coronavirus. Texelaars die dat willen, kunnen allemaal op het eiland gevaccineerd worden. Dat gebeurt in de TXL Sporthal in Den Burg. Lees meer over vaccineren op Texel.